O nama

Dobrodošli u Autoto, auto kuću koja će vas učiniti sigurnima i sretnima. Sve što radimo, radimo zato jer vjerujemo da je kupac provjerenog automobila sretan kupac i sretan vozač. Iz tog razloga sve automobile sami provjeravamo, kako ih ne bismo provjeravali na vama.

Znamo da je kupovina automobila važan trenutak koji bitno utječe na kvalitetu života, a mi vam želimo dodatno olakšati konačnu odluku i izbor najboljeg automobila za vaše potrebe. I zato obećavamo da ćemo vas učiniti sretnima najtočnijom provjerom svih automobila u našoj ponudi i stvaranjem ispunjujućeg iskustva kupnje zbog kojeg ćete imati osjećaj kao da kupujete novi automobil. Osim toga, obećavamo da ćemo svaki automobil dezinficirati kako bi zaštitili vas i vaše najmilije.

NAŠA PRIČA

Kupnja rabljenog automobila često je vrlo naporan i dugotrajan proces. Gotovo je nemoguće pronaći željeni model koji je dobro očuvan po prihvatljivoj cijeni, a jednom kada ga i pronađete, sve što želite je uvjeriti se u njegovu tehničku ispravnost. Taj je osjećaj sigurnosti i mira najvažniji pri svakoj kupnji automobila.

Upravo zbog toga za vas tražimo rješenje u koje se možete pouzdati. Odgovorni smo i želimo vam pomoći da pronađete baš onaj automobil koji tražite, i to jednostavno, brzo i bezbrižno.

Znamo da je samo siguran kupac - sretan kupac i sretan vozač. Iz tog razloga svaki naš automobil prolazi dezinfekciju i detaljan pregled u kojem provjeravamo njegovih 137 sastavnih dijelova. Tim pregledom dajemo najtočniju potvrdu o sigurnosti i ispravnosti naših automobila. Jednom kada zadovoljimo tu potrebu za sigurnošću, vjerujemo da ćete osjetiti istinski ushit i sreću i uzviknuti: Autotooooo!!!

SIGURNI AUTOMOBILI, SRETNI VOZAČI

Uvijek se trudimo da vaše iskustvo s nama bude bezbrižno i sretno. Iz tog razloga stvorili smo jedinstven sustav provjere kako bismo bili sigurni da ćete zbog kupnje rabljenog automobila kod nas od sreće uzviknuti: Autotooooo!!!

DETALJAN PREGLED U 137 TOČAKA - Svaki automobil u našoj ponudi prolazi dezinfekciju i detaljan pregled 137 sastavnih dijelova koji nam daje precizan uvid u stanje automobila. Taj pregled obuhvaća sve bitne dijelove automobila kako biste sa sigurnošću i u miru mogli uživati na cesti.

POPRAVAK I UREĐIVANJE AUTOMOBILA - Trudimo se da svaki automobil u našoj ponudi bude tehnički i estetski besprijekoran. Nakon prvog pregleda, naši stručni djelatnici otklanjaju svaki uočen nedostatak. Jednom kada je sve provjereno, automobil je spreman za detaljno kemijsko čišćenje. Potpuno dezinficiran, siguran, čist i mirisan automobil spreman je za isporuku i vaše uživanje.

JAMSTVO NA AUTOMOBIL - Svaki naš automobil dolazi i s jamstvom u trajanju od 24 mjeseca ili 24.000 kilometara kako biste bili bezbrižni i mirni pri kupnji, ali i nakon nje.

30 DANA BEZ BRIGE - Sigurnost i povjerenje stječu se s vremenom, pa tako i ono vezano uz vaš "novi" automobil. Zato vam mi omogućujemo 30 dana ili 1000 km bezbrižne vožnje kako biste se u potpunosti uvjerili u sigurnost i kvalitetu kupljenog automobila. U tom razdoblju Autoto će u potpunosti preuzeti troškove otklanjanja svih opravdanih nedostataka na vašem automobilu, koji su definirani našim uvjetima jamstva.

MOBILNO JAMSTVO - Ako vam se kvar dogodi na putu, ne brinite se jer Autoto je uz vas. Bez obzira gdje se nalazili u Hrvatskoj ili Europi, s posebnim mobilnim jamstvom dobivate popravak automobila na cesti ili prijevoz do najbližeg servisa. To jamstvo pokriva čak i one neugodne situacije koje se svima znaju ponekad dogoditi - ključeve koji su ostali zaključani u automobilu ili pogrešno utočeno gorivo.

MOGUĆNOST ZAMJENE AUTOMOBILA U ROKU 15 DANA - Vrlo nam je važno da osjetite vožnju i saživite se s automobilom koji će biti uz vas i vašu obitelj sljedećih godina. Stoga ako u roku 15 dana nakon isporuke automobila zaključite da bi vašim potrebama odgovarao drugi automobil, pružamo vam mogućnost da automobil koji ste kupili u našoj kući zamijenite za drugi automobil iz naše ponude rabljenih automobila jednake ili veće vrijednosti.

Vrh stranice