Nova vozila

Ponosni smo što smo dio Grand Automotive-a, jedne od vodećih automobilskih grupacija u Hrvatskoj – generalnog uvoznika za marke Ford, Hyundai, MG, KTM, Renault, Nissan i Dacia.

 U ekonomski izazovnim posljednjim desetljećima, automobilska industrija bila je jedna od najpogođenijih krizama. Unatoč smanjenju potražnje za novim vozilima, proizvođači automobila evoluirali su u svojim standardima noseći sve veće zahtjeve prema distributerima pojedinih marki. Upravo u takvom okruženju, tvrtka Grand Auto uspjela je izrasti u vodećeg distributera Ford, Hyundai, MG i KTM vozila na razini Hrvatske te ovlaštenog servisnog centra za marku Infiniti u Hrvatskoj.

Svoj rast i razvoj temeljili su na onom najvažnijem – kvaliteti, transparentnosti i međuljudskim odnosima. Uz bogato opremljene prodajne salone i servisne centre, glavnu prednost na tržištu tvrtka Grand Auto gradi upravo na ljudima. Bilo da ste zainteresirani za kupovinu novog vozila, servis Vašeg limenog ljubimca ili bilo kakav popravak, ono što mogu jamčiti jest vrhunska usluga upotpunjena konkretnim informacijama i rješenjima. Upravo ta predanost poslu rezultirala je međunarodnim priznanjem tvrtke Hyundai Motor Europe koja je u konkurenciji 40 zemalja naše kolege iz Grand Auto Hyundai salona ocijenila najboljima u Europi.

Ponudu novih vozila i servisnih usluga potražite na https://www.grandauto.hr/

Ponudu novih Ford vozila možete naći na stranici uvoznika https://ford.hr/


 

Vrh stranice